Om Anna-Carin Blom - copy, skribent och kommunikationsstrateg

Om


Jag heter Anna-Carin Blom och är frilansande copy, skribent och kommunikationsstrateg. Efter många år på olika informationsavdelningar valde jag 2011 att prova på livet som egen företagare, och startade då Snotra Kommunikation. Det var också då jag flyttade in hos nätverksföretaget Baringo Reklam och kommunikation där jag nu också är delägare.

Men för att ta det från början. I slutet av 2010 kom jag som ny till stan, Gävle för mig var ett ställe jag passerade på vägen hem till min uppväxtort Sundsvall. Vid Gävle var halva resan avstökad, bara hälften kvar. Jag flyttade ifrån Stockholm, från det erbjudna drömjobbet och från det nyrenoverade huset.

Varför? Vi hade tröttnat på storstadslivet och sökte oss närmare till det enkla. Till skogen, havet och fjällen. Det blev i Gävle vi landade. Av olika anledningar, men mycket på grund av dess läge mellan Norrland och Stockholm. Och såklart för att båda blivit erbjudna jobb.

Det finns alltid mer att berätta

Vill du ta del av mitt CV så släng iväg ett mail till ac@snotra.se men jag kan avslöja att det innehåller bland annat en fil.kand i medie-och kommunikationsvetenskap som huvudämne, en examen från IHM Business School i integrerad kommunikation och studier vid Berghs School of Communications. Men allt är inte studier och teori. Jag har även arbetat en hel del, bland annat som kommunikatör, redaktör och informationsansvarig.